Beregdaróc

Illusztráció

Beregdaróc – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 25. fordulójának szombati nyitányán öt mérkőzést rendezték, ahol Beregdaróc csapata, Nyírmeggyesre látogatott.

Nyírmeggyes–Beregdaróc 2–2 (1–0)

Nyírmeggyes, 80 néző, v.: Balogh L.

Nyírmeggyes: Puskás Z. – Nagy Zs. (Székely Zs.), Horváth J., Tóth G., Éles R., Éles B., Széles M. (Palcsák N.), Gyarmati N., Ruszinkó B. (Pető Á.), Kovács L., Török G. Edző: Bulyáki Zoltán.

Beregdaróc: Béres R. – Varga T., Halász T., Szász K. (Lukovics J.), Szlifka I., Dub S., D. Pethe K., Veress I R., Veress O., Lizák B., Veress II R. (Kizman G.). Edző: Baracsi Endre.

Gól: Kovács L. 2 (egyet 11-esből), illetve Lizák Bence 2 (egyet 11-esből). Ifi: 11–0.

Bulyáki Zoltán: – Mint már mondtam a múlt héten is, a gödörből csak néha-néha tudunk kilépni, ami sajnos egyre inkább csak mélyül. Gratulálok az ificsapatunk fölényes győzelméhez.
Baracsi Endre: – Régen voltam ilyen feldúlt egy meccsen. A játékvezetőt én egy jó képességű sporinak tartom, de a mai meccs nem igazán jött neki össze. Az érthetetlen ítéletek következtében egy küzdősport, és színházi alakítások egyvelegét láthattuk, amelyből egyik csapat sem jött ki jól. Néha volt egy kis foci is, de a fentiek tükrében, sajnos reálisan értékelni ezt a mérkőzést lehetetlen. Örülök, hogy vége van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!