Értékes, de mégis fájó döntetlen a forduló rangadóján Vásárosnaményban

fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyahalaszi SE (2)

Vásárosnamény – Színvonalas, nagy taktikai csatát hozó mérkőzést hozott a forduló térségi rangadóján az Austria Juice-Vásárosnamény SE soron következő bajnoki találkozója. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 22. fordulójában hazai pályán fogadta a bajnokság egyik legerősebb csapatát, a Nagyhalászi SE-t. A kellemes tavaszi időben, több száz szurkoló buzdítása mellett zajló mérkőzés első félidejében a Beregiek voltak kezdeményezőek, melynek eredményeképpen meg is szerezték a vezetést. A második félidőben a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, számos felkínálkozó helyzetükből egyet sikeresen is abszolváltak, mely a lefújásig már nem változott. A mérkőzés összképét figyelembe véve, így igazságos döntetlen született.

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Nagyhalász csapata ellenében?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyahalaszi SE (1)Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyahalaszi SE (4)Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyahalaszi SE (2)Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyahalaszi SE (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!