40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Facebook (2)

Már több országban működik és hamarosan nálunk is elérhető lesz a Messenger régóta ígért funkciója!

A Facebook bevezeti az Unsend nevű funkciót, amelyet régóta ígért már Zuckerberg. A fejlesztésnek köszönhetően lehetővé válik az üzenetküldő applikációban az üzenetek utólagos törlése. Eddig hiába töröltük az üzenetünket, az csak a mi oldalunkról tűnt el, de címzett számára továbbra is olvasható maradt.

Ezen változtat most a Facebook és 10 perces időkorlátot ad a felhasználóknak arra, hogy visszavonják és törölhessék az üzenetet, amit így a címzett sem tud majd elolvasni. Ez a funkció nagyon hasznos lehet azok számára, akik véletlenül vagy meggondolatlanul küldtek el egy-egy üzenetet.

Bolíviában, Kolumbiában, Lengyelországban, valamint Litvániában már használhatják a felhasználók, de hamarosan világszerte bekapcsolják és nálunk is elérhetővé válik. Pontos dátumot még nem tudni, de figyeljétek, mert bármelyik pillanatban ti is használhatjátok.

noizz.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!