fejlesztesek Vasarosnameny

I. Kertész Árpád Emléktorna Túrricse, Vásárosnamény SE (1)[srizonfbalbum id=217]

Vásárosnamény, Túrricse – A hétvégén Túrricsén került megrendezésre hagyományteremtő célzattal, az I. Kertész Árpád Emléktorna, ahol Vásárosnamény, mint a Kelet – Magyarország csoportjának bajnoka is képviseltette magát. Az esemény apropóját az adta, hogy a helyi ifjúsági csapat 2002-ben megyei első osztályú bajnokságot nyert.

Az akkori együttes edzője a már elhunyt Kertész Árpád volt. A Vásárosnamény, Csenger, Tisztaberek, Csengersima, illetve a két túrricsei gárda (az egyik a korábbi aranyérmes legénység) részvételével meghirdetett futballtorna megemlékezéssel kezdődött, majd koszorúzással folytatódott, mely végül a csapatok mérkőzéseivel zárult. A Túrricse Sport Egyesület szervezésében, a helyi önkormányzat által támogatott emléktornát a klub elnöke, Garda János vezényelte le, ahol a végső elszámolásban a torna győztese mellett a legjobb kapus és játékos is díjazásban részesült. A díjakat az elhunyt edző özvegye, Kertész Árpádné adta át a jelenlévőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!