fejlesztesek Vasarosnameny
Rendőrség

Vásárosnamény – Vásárosnaménynál fogták el a külföldit, aki a gyanú szerint honfitársainak nyújtott segítséget az illegális határátlépéshez.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2015. október 14-ére virradó éjszaka Vásárosnamény közelében fogtak el négy, jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudó férfit. Az eljárás jelenlegi adatai szerint egyikük, M.V. 35 éves, dániai lakhelyű grúz állampolgár nyújtott segítséget a másik háromnak az országhatár illegális átlépéséhez Ukrajna irányából. A férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, társaival szemben idegenrendészeti eljárás indult.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!