fejlesztesek Vasarosnameny
rendőrség (1)
Vásárosnamény – A két kisfiú reggel az iskolába indult, azóta nem látta őket senki. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070/8361/2015. ideiglenes számon folytat eljárást Oláh Tibor Barnabás és Oláh Kevin Brájen eltűnése miatt. A bejelentés szerint a 8 éves és a 6 éves vásárosnaményi fiúk 2015. november 3-án 7 óra körüli időben lakásukról elindultak az iskolába, azonban oda nem érkeztek meg, jelenlegi tartózkodási helyük ismeretlen. A rendőrség azóta nagy erőkkel keresi a gyerekeket.

Oláh Tibor Barnabás eltűnése napján kék színű farmernadrágot, fekete kapucnis pulóver, sötétbarna kapucnis kabátot viselt, illetve volt nála egy piros színű hátitáska. Oláh Kevin Brájen kék színű farmernadrágban, fekete pulóverben, zöld színű kabátban, valamint hátán egy zöld színű táskával hagyta el az otthonát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a keresett személyek tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 06-42-524-600 telefonszámot, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!