Elszabadult lőerők – Beregi Totyogós Motoros Találkozót rendeztek Vásárosnaményban

fejlesztesek Vasarosnameny

Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (1)

Vásárosnamény – Új és a maga nemében rendkívüli kezdeményezés vette kezdetét a Bereg szívében, Vásárosnaményban. A város egész évben számos gyerek és családi programot kínál az itt élőknek, de ezen kezdeményezés mégis kicsit eltért az előzőektől. A BETOMOT, azaz a Beregi Totyogós Motorosok Találkozója fantázianévvel rendelkező programsorozat ugyanis elsősorban a legkisebbeknek kínált programot. Az egész napos tartalmas és színes programok sorát maga a motorozás és annak szeretetének ápolása és megszerettetése adta. elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (2)

A rendezvény ünnepélyes megnyitó beszédét a vásárosnaményi Görögkatolikus Egyházközösség vezetője, Demkó István tartotta, aki beszédében a kezdeményezés létrejöttéről  beszélt. Emmellett megköszönte mindazon személyeknek és szervezeteknek a támogatást, mellyel e rendezvény létrejöhetett.
elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (3)

Szavai után Beregdaróc polgármestere, a Zoárd Motoros Egyesület tagja, Pálinkás György köszöntötte a jelenlévőket, majd adta át távollétében Filep Sándor, a város első emberének üdvözlő szavait. elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (4)

A megnyitó ceremóniát követően az országszerte neves komédiás formáció, a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia foglalta el a játszótér aszfaltját. Interaktív és apró humorbonbonokkal fűszerezett műsoruk során gyerekek és felnőtteket bevonva késztették kacagásra a jelenlévőket.

elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (5)

A nap alaphangjának megadása után a térség országgyűlési képviselője, dr. Tilki Attila köszöntötte a szép számban egybegyűlt közönséget. Beszédében a motorozás élményét és annak szellemiségét taglalta, gyermekkori élményeinek bevonásával.
elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (6)

A képviselő beszédét követően a nap várva várt eseménye, a togyogó motorosok, azzal a lábbal hajtható kétkerekűek és a futóbisklivel rendelkező felvonulása következett. A szebbnél- szebb motoros ifjú, kortól és nemtől függetlenül sorakozott a Művelődési Ház mögötti részen, ahol rendőrmotorosok, illetve a Zoárd Motoros Egyesület kíséretében tehették meg tiszteletkörüket a város utcáin át.
elvalaszto 4Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (7)

A látványos és nagy érdeklődésre szert tevő felvonulás után a Buborék Együttes interaktív koncertje emelte, az amúgy is nívós rendezvény fényét. Az együttes több mókás és ismert gyerekdallam kíséretében, gyerekek és felnőttek bevonásával fokozta a hangulatot.

elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (10)

A szórakoztató műsor befejeztével a családok érzékenítő bemutatón vehettek részt, ahol a Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány munkatársai tartottak több érdekes előadást. A műsor során a vakvezető kutyák és annak mindennapi életével ismerkedhettek meg az érdeklődők.

elvalaszto 4

Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (9)
A programot rendőrségi előadások is tarkították, ahol egyebek mellett biztosságtechnika- és közlekedési tanácsokkal látták el az érdeklődőket.
elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (8)

Az egész napos programot az országszerte, évtizedek óta neves előadóművész, Delhusa Gjon élő koncertje zárta. A neves előadőművész számtalan régi slágerével késztette táncra és dalra a népes számú szórakozni vágyót. elvalaszto 4
Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (11)

     A fő programok mellett számos kísérő program tarkította a rendezvényt, ahol volt rendőrségi bűnmegelőzési előadás, kerékpáros ügyességi pálya, kézműves sátor, játszóház, műanyag motorok szépségverseny és ping pong is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!