Első félidőben porrá zúzta ellenfelét a Namény, a drámai hajrában mégis ikszel zárult a fehérgyarmati derbi

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Fehergyarmat SC felnott merkozes

Vásárosnamény – Az erős kezdés most is bejött a Bergieknek a fehérgyarmati rangadón, hiszen a Kelet-Takarék Megyei I. osztály 2. fordulójában egy gólos hátrányból feállva, két gólos előny tudatában vonulhattak öltözőbe a csapatok. Hiába az impozáns első félidő, a második félidőben a gyarmatiak mindent meg tettek, hogy megnehezítsék a vendégek dolgát, akik előbb szépíteni, majd a drámai véghajrában, a hosszabítás második percében egyenlíteniük is sikerült. A kitörő örömmel ünneplő gyarmatiak, ezzel végképp minden kérdés lezárva ezen a meccsen, sikeresen tartották othhon az egy pontot.

A mérkőzés összefoglalója:


A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Fehergyarmat SC felnott labdarugo merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Fehergyarmat SC felnott labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Fehergyarmat SC felnott labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Fehergyarmat SC felnott labdarugo merkozes (1)

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Fehérgyarmat alakulata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!