fejlesztesek Vasarosnameny

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 26-án elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a lopás bűncselekmények elkövetésével gyanúsított T. Attila 27 éves kisari lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. május 31-én egy kisari ház melléképületéből megkísérelt eltulajdonítani egy kerékpárt. 2016. júliusában egy tivadari üdülőház alagsori tárolójából eltulajdonított egy laptopot, egy kerékpárt, két hangfalat és egy erősítőt.

Egy másik tivadari üdülőház udvaráról három horgászbotot és egyéb horgászfelszereléseket tulajdonított el. A férfi gyanúsítotti kihallgatása alatt a bűncselekmények elkövetését beismerte. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét a gyanúsított által megjelölt helyszínen megtalálták és lefoglalták. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!