fejlesztesek Vasarosnameny
Elismerések a Megyei Rendőr-főkapitányság dolgozóinak

police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 95 munkatársa részesült a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány rekreációs üdülésre használható utalványában.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Farkas József rendőr dandártábornok 2015. november 30-án ünnepélyes keretek között megköszönte és elismerésben részesítette azt a 88 rendőrt, 6 közalkalmazottat és 1 munkavállalót, akik példaértékű helytállással részt vettek a Magyarország déli határszakaszán kialakult rendkívüli migrációs helyzet kezelésében. Külön köszönetét fejezte ki a dolgozók családtagjainak, hozzátartozóinak, hogy munkatársai tevékenységét ezen időszak alatt is segítették, támogatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!