fejlesztesek Vasarosnameny
Koncz László

Fotó: police.hu

A nemzeti ünnep alkalmából a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Nyíregyházán adott át elismeréseket.

A 2016. március 11-én megtartott ünnepi állománygyűlésen Farkas József r. dandártábornok a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tömegkommunikációs tevékenységének segítéséért -a Magyar Sajtó Napja alkalmából- emlékplakettben részesítette Nagy Ágnest, a Kölcsey Televízió szerkesztőjét.

Dicséretben és tárgyjutalomban részesült Varga Zsolt r. százados, a Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének parancsnoka, aki egy 2016. március 9-én Pócspetri településen történt rablás feltételezett elkövetőjének felderítése és elfogása során példaértékűen végezte szolgálati feladatait.

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából további 47 kollégát részesített tárgyjutalomban. Az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén a szolgálati feladatok példamutató teljesítéséért a megyéből négyen kaptak dicséretet és jutalmat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!