Elindult a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat legújabb gyereksportja

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
13558

Fotók: Szarka Lajos

Elindult a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat legújabb gyereksportja, a kölyök karate. Játékos edzések és vidám hangulat várja a japán harcművészet iránt érdeklődő gyerekeket minden hétfőn Nyíregyházán.

Kezdetét vette idén is a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat, és számos új sporttevékenységgel bővült a kínálat. Többek között az érdeklődő gyerekek kölyök karate edzéseken vehetnek részt minden hétfőn 17:15-től a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában.A bemelegítés után a gyerekek játékos feladatok segítségével sajátították el a harcművészeti mozgás alapjait, az ütés és rúgás első lépéseit – sőt a kultúrához hűen a japán számolást is gyakorolták. A vidám hangulatú edzés után a gyerekek fáradtan, de sikerélményekkel tele hagyták el a tornatermet.

Az edzés végén a szülők elégedetten beszélgettek. Örömmel nyugtázták, hogy a csemetéik egy hasznos, jó hangulatú foglalkozáson vannak túl. És megfogadták, hogy egy hét múlva újra találkoznak a Kodályban. Remélhetőleg akkor már még többen lesznek.

Farkas Fanni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!