40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Életveszélyes állapotban - Biciklist gázolt el egy személyautó Gemzsén

Gemzse – Gemzse belterületén haladt a Tompa Mihály úton személygépkocsijával egy 54 éves nyírtassi nő 2017. március 3-án 17 óra 20 perc körül.

A személygépkocsi előtt haladt kerékpárjával egy 41 éves nő, aki hirtelen sávot váltott és elindult az úton keresztbe anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy közlekedik-e jármű mögötte és biztonságos az áthaladás. A gépkocsivezető fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni, elgázolta az előtte kanyarodó kerékpárost. A biciklit hajtó nő a gépkocsi szélvédőjére majd az úttestre esett, biciklije az árokba csapódott. A mentőszolgálat munkatársai a kerékpárt hajtó nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!