40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Életeket mentett egy szabadnapos rendőr Fehérgyarmaton

Fotó_ police.hu

Kigyulladt egy lakóház Fehérgyarmaton, ahol egy idős házaspár vigyázott unokájukra.Saját lakásától nem messze egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre Fehérgyarmaton, hogy kigyulladt egy lakóház melléképülete 2016. február 26-án 9 óra körüli időben. A lángok átterjedtek a főépület tetőszerkezetére is, a rendőr ezért késlekedés nélkül berohant. A házban tartózkodó idős férfi és felesége, akik négyéves unokájukra vigyáztak, csak ekkor vették észre a már méteres lángokat. A kisgyermeket a nagyapa kapta ki az ágyból, és mindannyian biztonságos távolságra menekültek, közben a tető egy része is beszakadt. A rendőr áramtalanította az épületet és értesítette a tűzoltókat, majd a szomszédos épületekből is biztonságos távolságra küldte a lakókat.

A kiérkező tűzoltók megfékezték a lángokat. Az épületből két gázpalackot hoztak ki, melyeket a robbanásveszély miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság mesterlövészei lőttek ki.

Tamás István rendőr törzszászlósnak, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság szabadnapos baleseti helyszínelőjének köszönhetően a tűzesetben senki sem sérült meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!