Egyre népszerűbb turisztikai célpont a vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnessfürdő

fejlesztesek Vasarosnameny

Szilva Termál- és Wellnessfürdő vásárosnamény

Vásárosnamény – A Beregben minden évszak különleges és látványos, mely a térségben és annak központjában, Vásárosnaményban is számos turistát vonz. A város egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja a Szilva Termál- és Wellness Fürdő, ahol a téli időszak is kiemelt fontossággal bír. Az intézménybe ilyenkor is számos, a térségből és külföldről érkező vendég látogat el pihenni vagy éppen szórakozni. A téli szezon eddigi teljesítményéről a fürdő vezetőjét, Sziklai Ernőt kérdeztük.

Kérdésünkre az igazgató elmondta, hogy örömteli az a tendencia, miszerint a fürdő látogatottsága továbbra is emelkedik, mely elsősorban a hétvégéket érinti. A vendégek az ország számos pontjáról, illetve határon túlról is érkeznek. A növekvő látogatói létszám okaként elsőként az évek óta tartó, általuk lebonyolított reklám- és marketing tevékenységet tartotta, mellyel ismerttebbé tudták tenni az intézményt és az általa nyújtott lehetőségeket. A nagy látogattság másik okaként az intézmény családias hangulatát, baráti környezetét, illetve a kedvezményes bérlet árakat és a termálvízben rejlő lehetőségek kihasználtságát emelte ki. Természetesen ehhez számos olyan tényező is hozzájárult, mint az országos szinten is barátságosnak mondható árak és azon szolgáltatások is, amelyek ár-arányban kedvezőbbek voltak, mint sok hasonló színvonalt nyújtó intézményeké. Végezetül elmondta, hogy a fürdő népszerűsítése folyamatos. A harmadik okként pedig a kapuit felújítás miatt bezáró kisvárdai fürdő által hagyott űrt emelte ki, melynek közelsége is pozitív hatással volt a látogatottságra. Pozitívum továbbá ennek kihasználása, hiszen a bezárt fürdő által hagyott űrt sikeresen be tudták tölteni.

A teljes interjút itt tekintheti meg:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!