Egyre kreatívabbak a cigaretta csempészek

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Egyre kreatívabbak a cigaretta csempészek

© Fotó: NAV

A pénzügyőrök az M3-as autópályán végeztek ellenőrzést. Az egyik gépjármű átvizsgálásakor észrevették, hogy a hátsó lábtér alatt a gyári rekeszek szélénél cigaretta van elrejtve. A csempészcigarettát szállító járművet úgy alakították át, hogy az első és hátsó ülések alatt megduplázták a padlólemezt. A rejtekhelyekről több mint 2700 doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta került elő. A jármű tulajdonosa a csempészcigaretta származását semmilyen módon nem tudta igazolni.

A pénzügyőrök a csempészcigarettát és a szállítására szolgáló, átalakított gépjárművet lefoglalták, és költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó-és Vámigazgatósága

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!