Egymillió forintot ajánlott fel a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályának a Michelin

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Egymillió forintot ajánlott fel a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályának a Michelin
Egymillió forintot ajánlott fel a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályának pénteken a Michelin Hungária Kft. Az összeget két szervezet – a Kérlek segíts Alapítvány és a Beteg Gyermekekért Alapítvány – képviselői vették át. Dr. Dicső Ferenc, a gyermekosztály vezető főorvosa az adományátadón elmondta: az összeg segítségével két műszert szeretnének beszerezni a következő évben. Az egyik a gyermek műtéti ellátásoknál segítő úgynevezett laparoszkópiás torony 23 millió értékben, a másik pedig a 10 milliós, gyermekek keringését vizsgáló műszer. Nemes Atilla, a Michelin nyíregyházi gyárigazgatója elmondta: fontosnak tartják, hogy a helyi közösségeket is támogassa a cég.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!