fejlesztesek Vasarosnameny

Egyetem lettünk! Nyílt napot tartott a Nyíregyházi Egyetem

Egyetem lettünk! – ezzel a szlogennel tartott  nyílt napot a Nyíregyházi Egyetem. A korábban főiskolaként működő felsőoktatási intézmény január elsejétől lett az alkalmazott tudományok egyeteme. A nyílt napon az érdeklődők betekinthettek az egyetemi intézetek munkájába.

Délelőtt 10 órától délután 4-ig az ilyenkor szokásos tájékoztató előadások mellett intézeti és tanszéki bemutatók, szórakoztató programok, koncertek, játékok is várták az érdeklődőket, akik a felsőoktatási szakképzésekről, alapszakokról, mesterszakokról és a duális képzésekről egyaránt tájékozódhattak.

A légiközlekedési hajózó szak a legnépszerűbb képzések egyike a Nyíregyházi Egyetemen. Emiatt nagy a túljelentkezés is ide. Aki elvégzi és megfelelő repülési óraszámot is elér, biztosan jól kereső pilóta lehet egy nagy légitársaságnál.

Az egyetem nyílt napján a tájékoztató előadások mellett az érdeklődők bepillantást nyerhettek az intézmény hétköznapjaiba. Megismerhették az ország egyik legszebb campusát, de még az itt folyó kutatások helyszíneit, a különböző laborokat is megmutatták nekik.

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Szarka Lajos)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!