fejlesztesek Vasarosnameny

Tisztaberek-Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (9)

[srizonfbalbum id=105]

Vásárosnamény – A bajnoki címre törő Vásárosnamény, a labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 26. fordulójában, Tisztaberek csapatához látogatott ahol a hazai alakulat a Túricsei Sporttelepen játszotta soron következő mérkőzését. A küzdelmes és jó iramú mérkőzésen a bajnokesélyes csapat számtalan veszélyes szituációt alakított ki ellenfelével szemben, de gólt csupán Illés Péter szabadrúgásgóljából sikerült szereznie, a második félidő derekán.

A Tivadar András által dirigált együttes ugyan végig kontroll alatt tartotta mérkőzés, de a hazai csapat erőn túli játékán és védelmét ezúttal ők sem tudtak áttörni, így 1-1-es döntetlennel zárult  a találkozó. A bajnok aspiráns naményiak ezzel is közelebb kerültek a hőn áhított bajnoki címhez, hiszen a rivális Vámosoroszi tarpai vendégjátékán is hasonló eredmény született. A bajnokságot így tíz ponttal vezető Vásárosnamény, hazai pályán, Vámosoroszi ellen vívhatja ki az elsőbbséget.

A mérkőzés krónikája:

Tisztavberek-Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Edzői nyilatkozatok:

Oroszi István: – Igazságos döntetlen született, bár a végén sajnos két meccslabdát is elhibáztunk.

Tivadar András: – Maradt a tíz pont különbség, készülünk a következő, Vámosoroszi elleni rangadóra. Gratulálok a játékosaimnak!

Eredmények a fordulóból:

Tisztavberek-Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

Tabella:

Tisztavberek-Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!