Egy nap alatt két lopott gépjármű bukott meg a határon

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Nem tudták elhagyni az országot a körözött járművekkel a külföldi sofőrök.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jeletkezett kilépésre 2017. november 24-én 11 óra 20 perckor egy személygépkocsival közlekedő 43 éves román állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a járművet a Schengeni Információs Rendszerben a francia hatóságok körözik. Az egyenruhások a külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, a gépkocsit lefoglalták. A rendőrség a további eljárás során felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Ugyanezen a napon akarta elhagyni az országot a csengersimai határátkelőhelyen személygépkocsival egy 42 éves román férfi. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a Peugeot típusú járművet az olasz hatóságok körözik. A rendőrök a további eljárás lefolytatása érdekében a férfit előállították, a járművet lefoglalták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!