fejlesztesek Vasarosnameny
Tehergépjármű ütközött tehervonattal Vásárosnaményban (3)

Vásárosnamény – Alig egy nappal a bűncselekmény elkövetése után bíróság elé állította az ügyész azt a 28 éves szlovák férfit, aki kamionjával január 18-án Vásárosnaményban összeütközött egy tehervonattal.A vád szerint a szlovák kamionos az egyik vásárosnaményi üzemből tartott hazafelé, amikor figyelmetlenül ráhajtott a Vásárosnamény és Kisvarsány közötti vasúti kereszteződésben lévő sínekre, noha a fénysorompó piros jelzést adott. A mozdonyvezető vészfékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni, így a mozdony mintegy száz méteren át tolta maga előtt a síneken a kamion pótkocsiját. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

– Az ügyész közlekedés biztonsága elleni gondatlan vétséggel vádolta a férfit, akit a Vásárosnaményi Járásbíróság jogerősen 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélt és hat hónapra eltiltotta a járművezetéstől – tájékoztatta a Kelet-Magyarország napilapot dr. Szi­lágyi László sajtószóvivő.

Kelet Magyarország

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!