Egy lépéssel közelebb kerültek a bajnoki cím felé vezető úton a vásárosnaményi ifisták

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE U19 bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Újabb fordulót rendeztek a Kelet Takarék Megyei I. osztály U19-es bajnokságában, ahol a Bereg szívének csapata rangadón fogadta Gyulaháza csapatának ifistáit. A kellemes késő időben lebonyolításra kerülő mérkőzésen minden adott volt a forduló rangadójához méltó összecsapáshoz. A mérkőzés az elvárásoknak hűen, nagy iramban és szépen kidolgozott helyzetekkel tarkítva kezdődött. A számos helyzetet kidolgozó hazaiak az első félidő közepétől átvették a mérkőzés irányítását, melynek eredményeképpen három gólos előny tudatában vonulhattak öltözőbe. A második játékrészben is a hazaiak uralták a mérkőzést, melyet két szépségdíjas találat is fémjelzett, melyre a vendégek egyetlen találattal tudtak válaszolni. A vége így megérdemelt, magabiztos hazai siker, mellyel felléptek a dobogó harmadik fokára, így egy pontra a második, míg három pontra megközelítve a listavezető Fehérgyarmatot.


A mérkőzés összefoglalója:


A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Gyulaháza KSE elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:

Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE U19 bajnoki labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE U19 bajnoki labdarugo merkozes (2)

A forduló eredményei:Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE U19 bajnoki labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE U19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!