40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

tűzoltó 8

Kisebb tűzesetekhez és az átvonuló vihar miatt útra borult fák eltávolításához vonultak a tűzoltók szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Egy hektár területen a száraz aljnövényzet kapott lángra szerdán délelőtt Tyukod külterületén, a Szalmavárosi településrészen. A mátészalkai hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat. Akácfasor aljnövényzete égett szerdán délután Tiszakanyáron, a Dombrádi úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok, valamint puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat.

Kipufogó csonkra esett textil gyulladt meg egy parkoló személygépkocsi motorterében szerdán délután Kisvárdán, a Városmajor utcában. A város hivatásos tűzoltói az égő textilt eltávolították, a járművet áramtalanították, majd a felhevült motorteret egy vízsugárral visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Villanytűzhely előlapja és a függöny gyulladt meg egy tízemeletes ház egyik lakásának konyhájában szerdán este Nyíregyházán, a Toldi utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

SZSZB MKI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!