sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

E.ON-os járműnek álcázták a csempészautót

Fotó: NAV

Mintegy 23 millió forint értékű cigarettát hagyott hátra a menekülő csempész, aki az áramszolgáltató logójával matricázott fel egy bérelt Ford Rangert, hogy megtévessze a hatóságokat.

Csenger térségében figyeltek fel a rendőrök egy késő éjjel közlekedő gépjárműre, mely megszólalásig hasonlított az egyik áramszolgáltató cég flottájában használt autókhoz. A sofőr a rendőröket megpillantva egy földútra hajtott és az autót hátrahagyva elmenekült. A helyszínre érkező pénzügyőrök mintegy 21 ezer doboz cigarettát találtak a gondosan átalakított járműben. Az elkövető minden részletre ügyelt, mivel nem csupán a megfelelő típusú járművet bérelte ki, de a ráragasztott felirattal és a benne lévő eszközökkel is – megpróbálta megtéveszteni a hatóságokat, azonban így sem kerülte el a lebukást.

A pénzügyőrök a csempészárut és a gépjárművet lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen orgazdaság elkövetése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

– NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!