Durva ámokfutásba kezdett egy megyénkbeli férfi: házakba rontott be, kisbaltával, késsel támadt

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Nagykállói ámokfutó

© Illusztráció: Szabolcsonline

Két nagykállói házba is berontott február 9-én az esti, illetve az éjjeli órákban egy 62 éves helyi lakos, megtámadva, s könnyű sérüléseket okozva az ott élőknek.

Az első helyszínen szóváltást követően két férfit is megsebesített, egy 20 évest valamilyen ismeretlen eszközzel megszúrt, illetve egy 18 évest arcon csapott egy kisbaltával, majd elmenekült. Néhány órával később egy másik házba behatolva egy 43 éves nőre támadt rá, akit egy fadarabbal megütött. A kést már a sértett felébredő fia csavarta ki a támadó kezéből. Mivel a megrémült nő egy másik szobába menekülve magára zárta az ajtót, a férfi elhagyta a házat.

Bejelentésre a nagykállói rendőrök S. Dezsőt 23 óra után nem sokkal elfogták és kihallgatták. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését, de magyarázatot nem adott a tetteire. A rendőrség a gyanúsítottat magánlaksértés és testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vette, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!