Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Vásárosnamény – Tourist Police

Tourist Police a gergelyiugornyai Tisza-parton

Vásárosnamény – Az országban is egyedülálló és példaértékű kezdeményezés megálmodója Gurbán Csaba százados, a nyíregyházi kapitányság kiemelt főnyomozója.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság idén is megnyitotta az előző nyáron már sikeresen működtetett szezonális bűnmegelőzési centrumot, mely középiskolás diákok részére biztosít lehetőséget az önkéntes közösségi szolgálat teljesítésére. a vásárosnaményi üdülőövezetben szolgálatot teljesítő rendőrök munkáját. A Tourist Police feliratú pólót viselő fiatalok a Tisza-parton felállított bűnmegelőzési centrumban, valamint a járőrök mellett adnak a hozzájuk fordulóknak bűnmegelőzési, szükség esetén áldozatsegítő tanácsokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!