40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény–Beregdaróc (17)

Vásárosnamény –  Megkezdte a tavaszi szezont és a megyei első osztály felé vezető utat az őszi bajnok Vásárosnamény csapata. A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport nyitányán, a szintén beregi, Beregdaróc együttesét fogadta a Vásárosnaményi Sporttelepen. A mérkőzés ma is rendhagyó módon indult, hiszen a városi sportélet egyik, ha nem a legkiemelkedőbb alakja, Szolnok Ferenc bácsi nemrégen ünnepelte 90. születése napját. Ezen neves alkalomból a klub vezetősége úgy gondolta, hogy hálájuk és tiszteletük jeléül a mai, nyitó mérkőzés kezdőrúgását ő végezheti el. A végig taktikai fölényben játszó hazai együttes, ahogy eddig is, egy igen izgalmas mérkőzést játszott a sportszerűen küzdő Beregdaróc ellen. Az első félidőben a hazaiak új igazolása, Barta Ferenc már a 2. percben vezetést szerzett a Tivadar András vezette gárdának, mely nem nyomta rá a bélyegét a mérkőzésre, hiszen a küzdelmekben gazdag félidőt Mándi László gólja és a Slyvka Ivan kiállítása mellett, számtalan gólhelyzet és veszélyes szituáció tarkította mind a két oldalt. A második félidőben, immár az egész őszi szezon során tapasztalható, Tivadar András edzői munkáját dicsérő, fölényes fizikai erőnlétével és fegyelmezett játékával, ismét behengerelte jelen ellenfelét is Vásárosnamény csapata. A folytatásban Bancsi Gábor, Mándi László és Deskó Dávid szépségdíjas találatával a végén 5-0 végeredménnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok. A mérkőzésen nem csak Mándi László duplája, a magabiztos győzelem és a Vámosoroszi bukását követően, 6 pontra duzzadó előny tette széppé ezen napot, hanem Deskó Dávid is, aki ezen a mérkőzésen megszerezte idénybeli 33 találatát is, melyhez ezúton is gratulálunk!

Vásárosnamény–Beregdaróc (2)

Vásárosnamény–Beregdaróc 5–0 (2–0)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Veres J.

Vásárosnamény: Csordás A. – Illés P., Balogh T. (Tivadar A.), Danku J., Fejes J., Barta F. (Bicskó G.), Deskó D., Bancsi G. (Balázs G.), Szűcs B., Sebestyén G. (Peregrin R.), Mándi L. (Bíró J.). Edző: Tivadar András.

Beregdaróc: Béres R. (Ábrán G.) – Varga T., Antal S. (Ábrán Cs.), Dub S., Slyvka I., Veress N., Kizman G., D. Pethe K. (Ecsedi Á.), Lizák B., Szász K. (Kosztel D.), Kiss R. (Lukovics J.). Edző: Baracsi Endre.

Gól: Mándi L. 2 (egyet 11-esből), Bartha F., Bancsi G., Deskó D. Kiállítva: Slyvka (38. perc).Ifi: 5–0.

Tivadar András: – Az első félórában nagyon döcögős volt a játékunk, de aztán összekapta magát a csapat, és az ellenfél sorsát is megpecsételte a kiállítás. Gratulálok a játékosaimnak, és az ifiknek is a jó kezdéshez.
Baracsi Endre: – Magabiztos vereséget szenvedtünk. Az ellenfél tökéletesen használta ki a hibáinkat, és a fegyelmezetlenségeinket. Sok sikert kívánok Vásárosnaménynak a megyei első osztály felé vezető úton.

Tabella:

Vásárosnamény–Beregdaróc (3)

További mérkőzések:

Csenger–Tiszakóród 2–1 (1–0)

Csenger, 100 néző, v.: Oláh G.

Csenger: Csorvási T. – Barna I., Antal Z., Sopota Sz., Mona Á., Horváth Z. (Orosz F.), Pankotai I. (Gere L.), Geletey Z., Garda P. (Tóth Z.), Budz M. (Gaál K.), Katona P. (Szilágyi L.). Edző: Juhász Ferenc.

Tiszakóród: Mudri A. – Lelt J., Ballai Z., Majoros Sz., Sipos J., Algács M., Hedermann G. (Császár P.), Veszprémi Zs. (Sankó J.), Légrádi Zs., Paulik Z. (Farkas Z.), Horváth G. Játékos-edző: Nagy János.

Gól: Budz M., Katona P., illetve Horváth G. Kiállítva: Mona Á. (40. perc). Ifi: 4–0.

Juhász Ferenc: – A győzelmet szertárosunk, Szatmári Attila gyógyulására ajánlotta fel a csapat. Küzdelmes mérkőzésen, tíz emberrel játszva, megérdemelt három pontot szereztünk.
Nagy János: – A jó erőkből álló Csenger ellen nem vallottunk szégyent. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akár a döntetlen is meg lehetett volna.

Tarpa–Tunyogmatolcs 3–0 (2–0)

Tarpa, 100 néző, v.: Lengyel A.

Tarpa: Bodnár B. (Sass I.) – Kacsó R., Tar E., Antal R., Egresi G., Kovács A. (Vince K.), Djacsenko (Péter Gy.), Szabó A., Oros E. (Gajdos Cs,), Ködöböcz N. (Dávid G.), Rozman S. Edző: Görög Csaba.

Tunyogmatolcs: Haklik A. – Tisza S., Kiss I. (Vadász T.), Deli L., Somogyi Z. (Jakab A.), Szarka Sz., Kisgyörgy T., Vincze R., Fóri A., Jakab T., Franku A. Játékos-edző: Kisgyörgy Tibor.

Gól: Rozman S. 2, Tar E. Ifi: 9–2.

Görög Csaba: – Becsületesen küzdő ellenfelet sikerült mindkét csapatunknak felülmúlni.
Kisgyörgy Tibor: – Nehéz talajú pályán, a körülményekhez képest vállalható eredményt értünk el. Gratulálok a fiúknak, a következő meccsen legalább ilyen akarásra lesz szükség.

Szatmárcseke–Nyírmeggyes 4–3 (4–2)

Szatmárcseke, 50 néző, v.: Balogh L.

Szatmárcseke: Bőnyei B. – Kóczé G., Della S., Viscsak E., Homoki J. (Máté L.), Bandics L., Vajda A., Mándi Zs., Varga Z., Magula M. (Bozsányi F.), Bakó K. (Bőnyei A.). Edző: Hadadi Ferenc.

Nyírmeggyes: Angyal L. – Nagy Zs., Éles B., Tóth G., Jurkó L., Széles M., Balogh J., Székely Zs. (Paulik J.), Ruszinkó B. (Horváth J.), Kovács L., Éles R. (Pető Á.). Edző: Bulyáki Zoltán.

Gól: Bakó K., Vajda A., Varga Z., Magula M., illetve Éles B. 2, Éles R. Ifi: 4–12.

Hadadi Ferenc: – Az első félidőben sima mérkőzés volt, a másodikra felhoztuk az ellenfelet, de úgy érzem, végül megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
Bulyáki Zoltán: – Szezon eleji, akadozó játék. Gratulálok az ellenfélnek.

A Kölcse–Mérk-Vállaj és a Tisztaberek–Tyukod mérkőzést elhalasztották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!