Deskó Dávid fenomenális nyolc góljával küldte padlóra ellenfelét a Vásárosnamény SE

fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény - kotaj labdarugo merkozes (1)

Vásárosnamény – Deskó Dávid országosan, de a megyében valószínűleg rég nem látott támadójátékával ütötte ki a megye legjobbjai között szereplő Vásárosnamény ellenfelét, a Kelet Takarék Megye I. osztály utolsó őszi mérkőzésén. A nyolc gólt szerző beregi csatár persze már más osztályban is bizonyította rátermettségét, hiszen számos gólkirályi címet tudhat magáénak a Naményiak büszkesége.
A késő őszi, esős időben lebonyolított találkozó a Beregiek teljes uralma alatt zajlott, ahol ki kell emelnünk a vendégek hálóőrét, aki bravúros védéseinek köszönhetően kerülték el a totális vereséget. A Vásárosnamény SE ezzel a remekbe szabott győzelemmel, méltóan zárta az évet, hiszen a tabella ötödik, előkelő helyén zárta a bajnokság őszi felét.

 

Szavazzon! Őn szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Kótaj elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény - kotaj labdarugo merkozes (4)Vásárosnamény - kotaj labdarugo merkozes (3)Vásárosnamény - kotaj labdarugo merkozes (1)Vásárosnamény - kotaj labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!