fejlesztesek Vasarosnameny

TISPOL SEATBELT ellenőrzés megyei eredményei rendőrség

A több napos ünnepi hosszú hétvége alatt megnövekedett járműforgalomra kell számítani Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közútjain.

A közutakon fokozott rendőri jelenlétre kell számítaniuk a közlekedőknek. A demonstratív rendőri ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, az ittas vagy bódult állapotban közlekedő járművezetők kiszűrése, a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a közúti közlekedésben résztvevő kerékpárosokra is. A megyeszékhely nagyobb forgalmat áteresztő csomópontjaiban a rendőrök karos forgalomirányítással segítik a közlekedők haladását.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi utak és a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, valamint a határátkelőhelyeken nagyobb várakozási idő kialakulásának megelőzésére, szükség esetén mielőbbi csökkentésére.

Célszerű elindulás előtt tájékozódni a megtervezett útvonalon vagy a kiválasztott határátkelőhelyen fennálló aktuális helyzetről. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott fennálló várakozási időkről tájékozódhatnak a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, a közúti helyzet feltérképezéséhez pedig a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) applikáció nyújthat segítséget.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!