40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Demonstratív közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök megyénkben

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltséggel közösen hajtott végre demonstratív ellenőrzést a Nyírbátorba vezető főbb közlekedési útvonalakon 2018. augusztus 16-án. Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas járművezetők és a dinamikus szabálysértők forgalomból való kiszűrése volt. A rendőrök több mint 700 járművezetőt ellenőriztek, közülük hárman bizonyultak ittasnak. Súlyos közlekedési szabálysértés elkövetése miatt egy járművezetővel szemben kellett intézkedniük a rendőröknek, aki az elsőbbség szabályait sértette meg.

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!