40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Demonstrativ 0821_3

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a kétnapos ellenőrzésbe hazai és külföldi társszerveket is bevontak.

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, és a román határőrizeti szervek részvételével demonstratív ellenőrzést tartottak 2018. augusztus 21-én és augusztus 22-én a vállaji közúti határátkelőhelyen és a mélységben.

A fokozott ellenőrzés célja a jövedéki termékek csempészetének visszaszorítása, illetve az illegális migráció, valamint az ahhoz kapcsolódó bűncselekmények megelőzése, felderítése volt. A hatóságok tagjai a kétnapos ellenőrzés ideje alatt a belépés, valamint a Magyarországon tartózkodás feltételeit az ellenőrzött személyeknél rendben találták. Jövedéki termék csempészetére utaló körülmény nem merült fel.

A társzervek a jövőben is terveznek hasonló ellenőrzéseket a jogsértő cselekmények megelőzése és felderítése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!