40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

december-7-en-nyilik-a-jegpalya-vasarosnamenyban-20

Vásárosnamény – A téli évszak legjobban várt időszakában az ,,Advent Vásárosnaményban,, elnevezésű programsorozat keretein belül idén is, ahogy minden évben jégpályával igyekeznek még szebbé, még hangulatosabbá varázsolni a telet és az ünnepségsorozatot a szervezők. A Városháza mögötti játszótéren felállított korcsolyapálya ismét kitűnő szórakozást kínál majd minden generációnak.
A jégpálya üzemeltetői korizással egybekötve szeretnének jó hangulatot és persze jó mozgást kínálni minden városlakónak, ezzel is hódolva ennek a nagyszerű téli sportnak. A téli sportok szerelmesei idén már december 7-től élvezhetik a jégpálya varázsát a Bereg szívében. Képsorozatunkban a készülő jégpálya munkálatait követhetik nyomon.
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!