Hozzávalók:
- 2 db csirke felső comb
- 1 kisebb vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagyfejű csiperke gomba
- 3 db közepes krumpli
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olíva olaj
- 2 db paradicsom
- 1 db ecetes uborka
- koriander levél
Elkészítés:
A hagymákat aprítom, a gombát darabolom, a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm. Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt párolom, sütöm..
Tálalok. A tányérra rakok egy combot köré krumplit, ragut, paradicsomot és uborkát. Korianderlevéllel díszítek.