Közzétette - Kategória - Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök

Csirkecomb gombás raguval


Csirkecomb gombás raguval

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felső comb
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagyfejű csiperke gomba
  • 3 db közepes krumpli
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • 2 db paradicsom
  • 1 db ecetes uborka
  • koriander levél

Elkészítés:

A hagymákat aprítom, a gombát darabolom, a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm. Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt párolom, sütöm..

Tálalok. A tányérra rakok egy combot köré krumplit, ragut, paradicsomot és uborkát. Korianderlevéllel díszítek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük