40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Cserbenhagyás Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat – Két személygépkocsi ütközött Fehérgyarmaton 2016. augusztus 8-án 21 óra 35 perc körül a Damjanich – Kölcsey – Erdősor – Bocskai utak kereszteződésében, amikor az egyik járművezető nem adott elsőbbséget a körforgalomban szabályosan közlekedő másik autónak. Az okozó megállás nélkül elhajtott, a másik járműben nem sérült meg senki. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság cserbenhagyás miatt ismeretlen tettessel szemben folytat eljárást 15020/694/2016. bűnügyi számon.

A rendőrség kéri, hogy aki látta az ütközést, vagy információi vannak a balesetről, jelentkezzen a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 06-42-524-600 központi számát, vagy a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok bármelyikét! Írhat a fehergyarmat@szabolcs.police.hu e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is tehet bejelentést.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!