Csengeri napok – Wellhello bulié, a kultúráé és az egészségé a jövő hét Csengeren

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

csangeri napok

Augusztus 15-én, szerdán délelőtt nyugdíjas gálaműsorral indulnak a Csengeri Napok. Csütörtökön késő délután ifjúsági hangverseny lesz a református templomban, utána Összefut az Ég vize címmel Ószabó István festő kiállítását nyitják meg a múzeumban. Pénteken reggel nyit a város központjában a Zsigmondi vásár, színdarabokkal, zumbával, táncokkal, operettel. Közben egészségügyi szűrőprogramon is részt vehetnek az érdeklődők.

Szombaton délután tartják a városi ünnepséget a Szent István téren, mazsorettekkel, Forján Zsolt polgármester köszöntőjével és Baracsi Endrének, a Megyei Közgyűlés elnökének a beszédével. Az új kenyér megszentelése és a városi kitüntetések átadása után a múzeum előtti színpadon V-Zoy lép fel, őt A Lányok Angyalok című operettműsor követi a Pesti Magyar Operett Színpad előadásában. Ezután indul a Wellhello élő koncert, végül tűzijáték után retro party zárja a napot, a DJ Dr. Simai.

Vasárnap délelőtt 11-től indul a II. Josef Seibel Kupa felnőtt női kézilabda torna a sportcsarnokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!