40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Csempészcigit rejtett az autó Fehérgyarmaton

Fotó: police.hu

Fehérgyarmat – Az ellenőrzött járműben háromszázezer forintot meghaladó értékű, feltehetően csempészett cigarettát találtak a rendőrök.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. június 2-án 21 óra 10 perckor Fehérgyarmat belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit és annak utasát. A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során az ajtók kárpitja alatt elrejtve 300 doboz magyar zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. Az egyenruhások a 37 éves jármi sofőrt az utasával a kirendeltségre előállították, majd a háromszázezer forintot meghaladó értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!