sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Csempészcigi mellett kábítószert is találtak egy lakásban

© Fotó: NAV

A konyhaszekrényből szívószálak, fecskendők és tűk, a lakás különböző helyein pedig fogyasztásra előkészített állapotban (kicsomagolva) különböző kábítószergyanús anyagok is előkerültek, melyekről az előzetes vizsgálatok kiderítették, hogy azok amfetamin származékok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyíregyházi pénzügyőrei egy ingatlan átvizsgálásakor az illegális cigaretta és dohány mellett kábítószert is találtak.

A NAV pénzügyőrei egy nyíregyházi ingatlant vizsgáltak át cigaretta és kábítószer keresésre egyaránt kiképzett szolgálati kutya segítségével. A lakóházban ukrán csempészcigaretta és vágott dohány mellett kábítószergyanús anyagot, valamint kábítószer használathoz szükséges eszközöket is találtak. A konyhaszekrényből szívószálak, fecskendők és tűk, a lakás különböző helyein pedig fogyasztásra előkészített állapotban (kicsomagolva) különböző kábítószergyanús anyagok is előkerültek, melyekről az előzetes vizsgálatok kiderítették, hogy azok amfetamin származékok.

A pénzügyőrök a megtalált összesen 750.000,- forint értékű, 53 kartonnyi cigarettát és 6 kilogramm vágott dohányt lefoglalták, az elkövető ellen pedig orgazdaság elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. Az összesen13,6 gramm kábítószert a rendőrség foglalta le, az ingatlan tulajdonosát pedig őrizetbe vették.

– NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám-és Pénzügyőri Igazgatósága –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!