fejlesztesek Vasarosnameny

rendőrség 21

Egy kocsordi család tagjai támadtak haragosukra Mátészalkán 2016. június 10-én délután. A verekedésnek a bejelentésre érkező rendőrök vetettek véget, akik előállították a feltételezett elkövetőket.

A gyanúsítottak nem sokkal korábban a megvert férfi testvérét is bántalmazták annak lakásánál. A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és súlyos testi sértés kísérlet miatt folytat büntetőeljárást.

A vallomások szerint a verekedés hátterében családi konfliktus állt. B. Krisztián 30 éves kocsordi lakost – aki egy teleszkópos fémrúddal is ütötte az egyik sértettet – őrizetbe vették, apja és két fivére szabadlábon védekezhet. A bántalmazott férfiak könnyű sérüléseket szenvedtek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!