Cigarettát csempésző drónt fogtak az ukránok a magyar határnál

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Cigarettát csempésző drónt fogtak az ukránok a magyar határnál

Cigarettacsempészeket fogtak az ukrán határőrök a magyar határnál Csap település közelében. A csempészek azonban nem a folyón úsztatták a cigit, vagy kocsi alvázába rejtették, hanem külön erre a célra készített drónnal akarták áthozni a cigarettát a határon, írja a 444.hu a Dpsu oldalára hivatkozva.

A határőrök az ukrán oldalon találtak egy Volkswagen kisbuszt is, mellette négy emberrel, akik a drónt pakolták meg a kisbuszban található cigivel. Emellett lefoglaltak egy sor eszközt, éjjellátó kamerát, illetve a drónhoz tartozó további berendezéseket.


index.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!