40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Buszmegállóban raboltak ki egy férfit megyénkben

fotó: police.hu

A rendőrség azonosította, majd rövid időn belül elfogta a feltételezett tetteseket, akik a megalapozott gyanú szerint egy fábiánházi buszmegállóban kiraboltak egy férfit.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves és T. Attila 18 éves nagyecsedi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. március 5-én a hajnali órákban leszólítottak egy fábiánházi buszmegállóban várakozó 26 éves mérki férfit, akitől először cigarettát, majd értékei átadását követelték. Mivel a sértett nem tett eleget a követeléseiknek, ezért támadói bántalmazták, majd erőszakkal elvették a kabátjában lévő mobiltelefonját és készpénzét, végül távoztak a helyszínről. A sértett a történteket követően a közeli lakóktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A feltételezett elkövetőket a nyomozók rövid időn belül azonosították, Nagyecseden elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a férfiaknál tartott házkutatások során az eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!