Busz, terepjáró és személyautó pályázat 100 % támogatással 2016-ban

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Busz, terepjáró, személygépkocsi pályázat

2016-ban nyílik újra meg a lehetőség: 100%-os támogatási intenzitás mellett ismét lehet pályázni buszra, terepjárója, személyautóra a Széchenyi 2020 Vidékfejlesztési Programban. Önkormányzatok, nonprofit szervezetek, egyházi szervezetek pályázhatnak nettó 5-12 millió Ft 100%-os vissza nem térítendő forrásra.

A benyújtási időszak kezdete: várhatóan 2016. május-június. Az alapszolgáltatások jogcím kedvezményezettjeinek köre a települési önkormányzatokra, önkormányzati társulásokra, nemzetiségi önkormányzatokra, nonprofit szervezetekre (egyesületek, alapítványok, például polgárőr egyesületek) és egyházi jogi személyekre terjed ki. A várható új rendelet mellékletét fogja képezni a jogosult településeket tartalmazó településlista, melyek általában 10000 fő alatti települések lesznek. Az ügyfélnek székhellyel kell rendelkezni azon a településlistában található településen, amelyen a fejlesztést meg kívánja valósítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!