fejlesztesek Vasarosnameny

Búcsú a Vadvirág Óvodától ünnepélyes óvodai ballagás Jándon

Jánd – A Beregben a nyár közeledtével megannyi intézmény tér nyári pihenőre, melyet minden évben ünnepélyes évzáró és a legidősebbek ballagása tesz hivatalossá. A térségben működő Játékország Óvodái tagintézményeiben is így van ez, ahol számos büszke szülő szeme láttára búcsúztatják az évet az óvoda legnagyobbjaival. A Jándon székelő Vadvirág Óvoda ballagó csoportja is végleg elbúcsúzott a három évtől, melyet ott tölthettek el együtt közösen az óvónőkkel és dajkákkal szeretetben, vidámságban és boldogságban.

Kőrizsné Unoka Éva Katalin vezető óvónő köszöntőjét követően először az óvoda legkisebb, Pillangó csoportja lépett a színpadra, akik a szivárványról és az égi jelenségekről adtak elő, több énekkel és tánccal tarkított műsorelemet. Az előadást Gráf Lilla, Tar Georgina és Pólyán Ági tanította be a gyermekeknek.

A folytatásban a ballagó, Katica csoport gyermekeinek tartalmas és színpompás színi  produkciója következett. Előadásukban előszőr a Tojás mese című, nagysikerű színi darabot adták elő, majd Gryllus Vilmos: Pörög a szoknya című számára táncoltak. Azt követően a végzősök búcsúdala követett. A műsort Varga Istvánné, Varga Zsuzsa, Vargáné és Kőrizsné Unoka Éva Katalin tanította be a gyermekeknek.

A ballagási ünnepség végén az tagintézmény vezető óvónője köszönetnyilvánítását hallgathatták meg a szülők. Köszöntőjében a község és a támogatók segítségét és szülők áldozatos munkáját kiemelve.Köszösnő szavait követően az intézménytől búcsúzó dolgozóktól is búcsút vett, név szerint Gráf Lilla, Varga Istvánné, Tar Georgina és Varga Zsuzsa.

A búcsúzókat a község első embere, Asztalos István köszöntötte a jelenlévőket.0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!