fejlesztesek Vasarosnameny
vasarosnameny-vitka-se-kezilabda-csapata

Csapatfotó a nyítómérkőzés előtt

Vásárosnamény-Vitka – Megkezdte szereplését a Bereg egyik legmagasabb osztályában szereplő sportszakosztály, a Vitka SE női kézilabdázóinak csapata is. A nyítófordulóban a beregi együttes Felsőzsolcára látogatott. Bravúros teljesítményével a csapat, holtversenyben a tabella második helyén foglal helyet, mely csupán roszabb gólkülönbségének köszönhető.
Szemán Szilvia játékos-edző: A Nemzeti Bajnokság második osztályában újonc csapatként első mérkőzésünket idegenben kezdtük, mint minden kezdet, ez is nehéznek igérkezett. Az első félidőben még kerestük önmagunkat és játékunkat, melynek köszönhetően kicsit kapkodó volt a mérkőzés első félidei játékunk. Ennek köszönhetően szorosabb félidei eredményt született a vártnál. A màsodik félidőre, mind támadásban, mind pedig védekezésben összeàllt a csapat játéka, melyhez a kapousok bravúros teljesítménye is tevékenyen hozzájárult. Fokozatosan növelni tudtuk az előnyt, mely lehetővé tette, hogy mindenki jàtéklehetőséget kapjon. Köszönöm a csapatnak a sikeres bemutatkozást és a szép, eredményes játékot. Gratulalok a csapatomnak és a junioroknak is!
szepa-akse-vitka-se-nb-ii-kezilabda-merkozes-3
Gólszerzők:
Mikolvicz, Darànyi, Lengyel 5 gól, Csontos 4 gól, Tar 1 gól, Ràcz 4 gól, Sarkadi 3 gól, Gyetvai 4 gól, Kanda 1 gól, Tsubyna 3 gól, Tóth 4 gól, Szemàn 5 gól.
A forduló eredményei:
szepa-akse-vitka-se-nb-ii-kezilabda-merkozes
szepa-akse-vitka-se-nb-ii-kezilabda-merkozes-2

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!