40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
vasarosnameny-vitka-se-kezilabda-csapata
Vásárosnamény –  A női NB II-es bajnokságában szereplő Vásárosnamény felnőtt kézilabda csapata hazai pályán fogadta az Észak-kelet csoport hatodik fordulójában, a Hajdúböszörményi Torna Egylet csapatát. A tabella utolsó harmadában álló hazaiaknak nem volt könnyű dolguk, hiszen a képzeletbeli dobogó harmadik helyén, jó erőkből álló csapatot fogadta a Városi Sportcsarnokban. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második félidőben a nagyobb elánnal kezdő hazaiaknak ragadták magukhoz a kezdeményezést, ahol a taktikusan és fizikálisan is jobban összpontosító naményiak így bravúros győzelmet arattak a HTE csapata ellen.. Győzelmével a beregi alakulat megszerezte második győzelmét a bajnokságban.

Vitka SE- Hajdúböszörményi TE 31: 26 (13: 14)

Kezdő :

Kapus: Darányi Renáta , Ràcs Krisztina 2 gól, Tsubyna Beata 5 gól, Lapsova Lucia 5 gól, Lengyel Leonetta 8 gól, Gyetvai Bettina, Csontos Rita 1 gól

Csere : Kanda Kitti, Sarkadi Éva, Szemán Szilvia 8 gól

Szemán Szilvia játékos-edző: Gratulálok a lányoknak,nagy csapatmunka volt,igazi küzdőszelemmel párosulva. A mérkőzésen immáron lecsökkentek a technikai hibáink, pontosabbak voltak a befejezéseink és  védekezésünk is lassan kezd összeérni.

vasarosnameny-nb-ii-noi-felnott-eszak-kelet-1

vasarosnameny-nb-ii-noi-felnott-eszak-kelet-2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!