40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Vásárosnamény - Mátészalka Magyar Kupa nyolcaddöntő (43)
Vásárosnamény – A mai nap folyamán került megrendezésre a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező nyolcaddöntőinek mérkőzései, ahol Vásárosnamény csapata, a felsőbb osztályban szereplő Mátészalka csapatát fogadta a Városi Sporttelepen. Mivel az MLSZ ebben az idényben új kupaszisztémát vezetett be, így  a jelenlegi sorozatban egy csapat sem juthat az országos főtáblára. A délután 16 órakor kezdődő összecsapáson a továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú pályaválasztó csapat jutott volna tovább.
Változott a kupaküzdelem lebonyolítása is, ahol a korábbi hagyományoktól eltérve idén egyetlen gárda sem kvalifikálhatta magát az országos főtáblára.A mérkőzésnek így nem volt komoly tétje, de az elmúlt évben a bajnoki címért csatározó két csapat csatája így is presztízs mérkőzésnek számított. A mérkőzés egész menete kemény, ám mégis sportszerű mederben zajlott, ahol mindenkét csapat sorra alakította ki a szebbnél szebb helyzeteit. A nyílt sisakos mérkőzés tizennégy gólt hozott. A változatos és izgalmas mérkőzés végére a hazai gárda bedarálta a fiatal játékoskeretből álló vendég csapatot, így a mérkőzés egészét tekintve megérdemelten jutott tovább a hazai gárda.
 A mérkőzés számokban:
Vásárosnamény-Mátészalka nyolcaddönő Magyar kupa (1)
További eredmények:
Vásárosnamény-Mátészalka nyolcaddönő Magyar kupa (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!