40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE

Vásárosnamény – Fontos és sorsdöntő mérkőzésen van túl Vásárosnamény labdarúgó csapata. A megye legjobbjai között szereplő beregi alakulat a 20. fordulóban még kieső helyről várták a bajnokság második helyen, jó erőkből álló Tiszavasvári csapata elleni összecsapást. A mérkőzés nagy téttel bírt, hiszen a Beregiek célja a kieső helyről való elmozdulás, míg a hazaiaké az első helyen álló Balkány csapatához való közelség megtartása volt. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, ahol számtalan igéretes lehetőséget dolgozott ki a papíron jóval esélyesebb vasvári csapat az öltözőben maradt naményiakkal szemben. A félidő derekára aztán kiegyenlítetté vált a játék, de gólt egyik csapatnak sem sikerült szereznie. A második játékrészben a csapatok nagyobb iramot diktálva próbáltak dűlőre jutni, ahol a vendégek két büntetőt követően helyzeti előnybe kerültek. A folytatásban hiába támadott nagy elánnal a hazai gárda, számos ziccert hibázva csak szépíteni tudott, így beregi siker született ,,Dávid és Góliát,, csatáján. A Beregeiek így kiléptek a kieső zónából a 13. helyen várják a Mándok csapata elleni rangadót.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Tiszavasvári ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE Kelet Takaráék megye I. mérkőzés (3)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE Kelet Takaráék megye I. mérkőzés (2)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE Kelet Takaráék megye I. mérkőzés (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!