fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnott labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Újra rangadó várta a Bereg szívének, a megye legjobbjai között szereplő labdarúgó csapatát az Austria Juice-Vásárosnamény SE-t. A Dudás Zoltán által vezényelt alakulat ezúttal a forduló rangadóján, a Nagyecsed csapatát látta vendégül hazai pályán. A mérkőzést rangadóhoz méltóan kezdte mind a két csapat, ahol számos helyzet kialakításra került, de gólra váltania azt egyiknek sem sikerült, így gól nélkül vonulhattak öltözőbe a csapatok.  A második félidőben a vendégek folyamatos nyomás alatt tartották a Beregiek kapuját, mégis Illés Péter remekbe szabott szabadrúgásgóljával sikerült megszerezniük a vezetést. A mérkőzés további részében a vendégek minden erejüket mozgósítva próbáltak egyenlíteni, mely végül sikerrel járt. A mérkőzés végjátékában a győzelemre is esélyesek voltak, de az eredmény már nem változott, így Ia csodálatos szabadrúgás értékes egy pontot ért a Beregieknek.

Ön szerint ki volt a hazai csapat legjobbja Nagyecsed csapata ellenében?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnüt labdarúgó mérkőzés (3)Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnüt labdarúgó mérkőzés (2)Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnüt labdarúgó mérkőzés (1)Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnüt labdarúgó mérkőzés (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!