_VN_a bereg szive_fekv_kk teremtorna namény lajkolas
Bővült a tűzoltók állománya Fehérgyarmaton, Mátészalkán és Kisvárdán is

Fotó: Katasztrófavédelem

Két tiszttel és három tiszthelyettessel bővült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya. A frissen szolgálatba állók Nagy József tű. ezredestől vehették át kinevezési parancsaikat hétfő délelőtt a megyei igazgatóságon.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója július elsejétől kinevezte a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába rajparancsnoki beosztásba Pták Krisztián tű. hadnagyot, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályára pedig főelőadói beosztásba Gergorics János tű. hadnagyot.

Továbbá, kinevezte a megye hivatásos állományába  azt a három tiszthelyettest, akik pénteken tették le esküjüket Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója előtt a fővárosi kibocsájtó ünnepségen.

Így, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába került beosztott tűzoltónak Batta Béla tű. őrmester, a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrsre Farkas Zsolt tű. őrmester és a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon teljesít a jövőben szolgálatot Rácz Patrik tű. őrmester.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Minden vélemény számít!