40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Bottal verte agyon a játszótérre tévedt őzet Nyírmadán

fotó: police.hu

Nyírmada – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség és orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott nyomozást L. Krisztián 26 éves nyírmadai lakossal szemben.

A férfit 2016. február 6-án délelőtt többen látták, amint Nyírmadán egy körbekerített játszótéren bottal agyonvert egy oda betévedt őzet. Amikor rászóltak, az állatot hátrahagyva elmenekült, de a rendőrök rövidesen elfogták0.

Gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi azt mondta, azért ölte meg az őzet, hogy otthon megfőzzék. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!