fejlesztesek Vasarosnameny

Mély gödörben a gergelyiugornyai focicsapat (15)Gergelyiugornya – A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 15. fordulójának mérkőzéseit játszották, ahol Gergelyiugornya csapata, Újdombrádra látogatott.

Újdombrád–Tiszamenti SE 5–0 (1–0)

Újdombrád, 80 néző, v.: Szabó Á.

Újdombrád: Papp J. – Kernács János, Farkas A., Pásztor A., Kernács József (Pásztor A.), Csombók Cs., Szőlősi A., Ignéczi Cs. (Oláh A.), Oncsó M., Komlósi L. (Geri K.), Lakatos Z. (Balla J.). Játékos-edző: Balla János.

Tiszamenti SE: Makai Cs. – Mokri R., Jónás Krisztián, Gyurkó J., Széplaki S., Osztolykán E., Lakatos A., Nagy Á., Ducsi B., Jónás Károly, Kiss Á. Edző: Széplaki Sándor.

Gól: Csombók Cs. 2, Balla J., Kernács János. Kiállítva: Balla J. (89. perc). Ifi: 8–2.

Balla János: – Gratulálok a csapat őszi szerepléséhez. A mai meccsen én is hozzátettem egy kis pluszt, elégedettek is vagyunk a bíróval, ugyanakkor a fiatal játékvezető úgy döntött, hogy egy negyvenhat éves futballista mesterhármast már inkább ne szerezzen…

Széplaki Sándor: – Szeretnénk megköszönni Balogh István úrnak a támogatást, az ifi-, és felnőttcsapat tagjainak pedig a féléves kitartást. Bízunk a jobb folytatásban tavasszal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!